Hjem

Vårt mål er høy kvalitet i alle ledd av leveransen, både for kunder og samarbeidspartnere.

3Tech representerer kvalitet og trygghet

Etter mange år i bransjen i større selskap, hadde vi et ønske om å arbeide enklere og mer presist. Vi var overbevist om at ting kunne gjøres mer effektivt og til høyere kvalitet. Resultatet ble 3Tech AS som ble etablert 1. mai 2016. Vi består i dag av 9 medarbeidere med lang erfaring innen telekommunikasjon.

3Tech representerer kvalitet og trygghet. Alle montørene i 3Tech har fagbrev innen telekommunikasjon. Tre av medarbeiderne har også ingeniørutdanning innen samme fagfelt. Vi har erfaring med montørarbeid, plan, prosjektering og dokumentasjon av både små og store telekommunikasjonsanlegg.

Vi holder til i store lokaler i Sarpsborg. Vi har et godt innelager og et stort inngjerdet utelager. I kontordelen har vi alt teknisk utstyr for å kunne gjøre planlegging og dokumentasjon mest mulig presis.

3Tech er også distributør for Jetting blåsemaskiner. Dette er svenskproduserte blåsemaskiner, laget for nordiske forhold. Ta en titt på www.jetting.no

Vårt lederteam

Daglig leder
Stian Aamodt-Mathisen

+47 959 11 368
stian.mathisen@3tech.no

Prosjektleder
Atle Bosseng

+47 952 18 819
atle.bosseng@3tech.no

Prosjektleder
Stian Bosseng Svendsen

+47 952 87 722
stian.svendsen@3tech.no

Ledige stillinger

Grunnet økt arbeidsmengde søker vi dyktige medarbeidere til vårt team. Er DU den vi leter etter? Send søknad til stian.mathisen@3tech.no.

For mer informasjon, se våre stillingsannonser.

Østfold
Telekommunikasjonsmontør
Se detaljer