Hjem

Jetting fiber blåsemaskiner
- Bygd for nordiske forhold

Jetting fiber blåsemaskiner

3Tech er distributør av Jetting fiber blåsemaskiner. Høsten 2017 bestemte vi oss for å gå til anskaffelse av en egen fiber blåsemaskin. Vi fant dog ingen maskin som dekket vårt behov. Spesifikasjonene på maskinene var for snevre. For å dekke vårt behov, ville dette endt med at vi måtte kjøpe to ulike maskiner. Det igjen hadde blitt en stor kostnad.

Etter mye research, oppdaget vi et firma i Sverige. Schaktteknik AB hadde en stor erfaring innen fiberblåsing. De utviklet egne maskiner basert på sine egne erfaringer i felten. Dette var altså maskiner som var tilpasset ut i fra virkeligheten, og ikke skrivebordspulten. Etter et besøk til produsenten i Tidaholm, var vi ikke i tvil. Dette var produktet vi lette etter! Vi er så fornøyd med maskinene at vi kort tid etter innkjøp av vår første maskin ble norsk distributør for Jetting blåsemaskiner.

3Tech er ingen vanlig grossist som selger utstyr. Vi distribuerer maskinene vi selv bruker til daglig. Vi har blåst flere millioner meter med maskinene. Vi kan derfor yte god service med egen kunnskap og erfaringer. Står du i grøfta og har en utfordring, kan du bare ringe oss.

Vi har alle slitedeler på lager i Norge. Maskinene leveres med 1-års garanti direkte fra produsent.

For mer info og bakgrunnen til blåsemaskinene, se www.jetting.no.

Besøk jetting.no